Author Topic: Issues with forum / blog? Post here!  (Read 8630 times)

Slash

  • Priest of Roguetemple
  • Administrator
  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 1123
    • View Profile
    • Slashie.net
    • Email
Issues with forum / blog? Post here!
« on: January 14, 2011, 06:45:03 PM »
Ladies (?) and gentlemen,

I finally doing the server transition; please post in this thread if you see something unusual.

I hope everything works ok :)
« Last Edit: January 14, 2011, 06:49:18 PM by Slash »

Krice

  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 2019
    • View Profile
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #1 on: January 18, 2011, 01:03:22 PM »
I can't see other avatars than yours.

corremn

  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 673
  • SewerJack Extraordinaire
    • View Profile
    • Demise RogueLike Games
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #2 on: January 18, 2011, 11:16:43 PM »
Looks like they did not come across.  Also I can not upload one.

The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.

corremn's Roguelikes. To admit defeat is to blaspheme against the Emperor.  Warhammer 40000 the Roguelike

5v3nd0ttg

  • Acolyte
  • *
  • Posts: 42
  • Nate
    • MSN Messenger - p03tic5ickn355@msn.com
    • AOL Instant Messenger - p03tic5ickn355
    • Yahoo Instant Messenger - p03tic5ickn355
    • View Profile
    • The Other Experiment Studio
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #3 on: January 19, 2011, 01:41:47 AM »
The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.

I got the same message, fortunately you can still append a linked image so I took advantage of photobucket for the first time in a while. Not really hot on the stretch factor but meh... C'est la vie.
Check out my artwork, photography, and video game projects at www.theoestudio.com.

Slash

  • Priest of Roguetemple
  • Administrator
  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 1123
    • View Profile
    • Slashie.net
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #4 on: January 19, 2011, 03:18:11 PM »
Fixed, thank you!

lulero

  • Acolyte
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #5 on: December 20, 2011, 06:16:45 PM »
Hi,

Sent (I think) a private message but my outbox is still empty, is that the expected behavior or did I screw up somewhere (and should send it again)?

Thanks
- Luka

Ancient

  • High Priest
  • ****
  • Posts: 453
    • View Profile
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #6 on: December 28, 2011, 03:22:47 PM »
I think thats usual behavior. Have you checked "save a copy of outgoing messages in my outbox" check box thats in profile options?
Michał Bieliński, reviewer for Temple of the Roguelike

Z

  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 905
    • View Profile
    • Z's Roguelike Stuff
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #7 on: December 28, 2011, 03:48:42 PM »
There is a JeffLait member on this forum, it says that he has 18 posts, but "Show the last posts of this person." does not show anything, and I don't remember anything. Anyone can explain that?

BTW the memberlist looks a bit sad with all these spambots.

Darren Grey

  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 1931
  • It is pitch black. You are likely to eat someone.
    • View Profile
    • Gruesome Games
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #8 on: December 29, 2011, 07:19:52 AM »
Some posts are in hidden super-secret forums...

Slash

  • Priest of Roguetemple
  • Administrator
  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 1123
    • View Profile
    • Slashie.net
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #9 on: January 02, 2012, 08:25:45 PM »
I haven't been able to find the hole spambots are using to override the several captcha measures I have tries to install, they keep registering by the millions ...

Legend

  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 635
    • View Profile
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #10 on: February 04, 2012, 02:14:30 AM »
I've been having issues when trying to read threads. I keep getting the google "oops" page, or "web page is not available" page. It doesn't happen every time but seems to be happening fairly frequently.  Doesn't seem to be any specific threads either.

Just started today as far as I can tell.

***edit***
It actually just happened when I first tried to post this message

colonp

  • Acolyte
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #11 on: December 20, 2012, 07:16:18 PM »
The following page has gotten hijacked

http://www.roguetemple.com/2011/12/27/ascii-dreams-roguelike-of-the-year-2011-winners/

at least on my internet - edit: but it works fine when I'm logged in to the forums. - and now it's seemingly not hijacked anymore, or maybe it's some malware on my pc. i dunnoo this does seem hijacked but the error is on google end wtf?

also the forum is pretty slow this evening.
« Last Edit: December 20, 2012, 07:47:06 PM by colonp »

sokol815

  • Priest
  • **
  • Posts: 81
  • Web Developer by Day, still Web Developer by night
    • View Profile
    • My Projects
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #12 on: February 28, 2013, 02:23:19 AM »
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

0123456789
!@#$%^&*()_+=-

Glad to see you got the forum fixed.
« Last Edit: February 28, 2013, 04:46:44 PM by sokol815 »
My projects - http://exilania.com/landing/   |  Minotaur vs orcs -  http://exilania.com/minotaur/ |  Strife  -  http://exilania.com/strife/

Shirson

  • Acolyte
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #13 on: March 21, 2013, 01:07:26 PM »
Option for restore forgotten password is not working. No any answers to email (spam folder is empty too)

Slash

  • Priest of Roguetemple
  • Administrator
  • Protector of the @
  • *****
  • Posts: 1123
    • View Profile
    • Slashie.net
    • Email
Re: Issues with forum / blog? Post here!
« Reply #14 on: March 21, 2013, 01:37:50 PM »
This is fixed now